Η ομάδα μας

Η ομάδα της FnA εργάζεται με στόχο να έχεις την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση. 

Εξειδικευμένο προσωπικό (ομάδα διατροφολόγων και τεχνολόγων τροφίμων) αναλαμβάνει την αρθρογράφηση και τη δημιουργία καινοτόμων project, προκειμένου να σου παρέχει την τεχνογνωσία που χρειάζεται να γνωρίζεις για τα τρόφιμα.

Γιάννης Σκουρογιαννάκης
CEO & Founder of FnA Company

Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Σε ηλικία 14 ετών, παράλληλα με το σχολείο, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη ζαχαροπλαστική. Με παρότρυνση του δασκάλου του, ξεκίνησε να στρέφεται και να αναζητά περισσότερο την τεχνογνωσία και την τροφογνωσία της ζαχαροπλαστικής παρακολουθώντας σεμινάρια τεχνολογίας παγωτού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τελειώνοντας το Λύκειο, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εταιρεία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και άλλες επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα το 2018 ξεκίνησε τις σπουδές του στον τομέα της Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Αφιέρωνε καθημερινά πολλές ώρες αναλύοντας συνταγές, υπολογίζοντας και διαβάζοντας. Αποφάσισε να διευρύνει περισσότερο τους ορίζοντες του και το 2019 βρέθηκε να εργάζεται στη Γαλλία, στην παραγωγή παγωτού του Alain Chartier. 

Παράλληλα, συνέχισε να παρακολουθεί σεμινάρια τεχνολογίας και τεχνογνωσίας δίπλα στον Maurizio Paci, Maurizo Avenna, Jordi Puigvert, Alain Chartier, αναζητώντας συνεχώς την εξέλιξη και τον εμπλουτισμό των γνώσεων του.

Επιστρέφοντας από τη Γαλλία, ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια τεχνολογίας και διατροφικής ετικέτας, τα οποία στάθηκαν και η αφορμή για να δημιουργήσει το λογισμικό FnA Method.

Και το ταξίδι προς την γνώση συνεχίζεται.

Γιώτα Αρχοντάκη
Content Creator & Copywriter

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Marketing και εργάζεται ως Copywriter και Content Creator. Παράλληλα αναλαμβάνει την οργάνωση παραγωγής και τη δημοσιογραφική επιμέλεια σε διάφορα projects, ενώ έχει και το δικό της podcast.

Στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας της εργάστηκε αρκετά χρόνια ως δημοσιογράφος, έχοντας ολοκληρώσει τις αντίστοιχες σπουδές.

Στην ομάδα της FnA Company ασχολείται με την δημιουργία περιεχομένου και την επιμέλεια κειμένων στις ιστοσελίδες της εταιρείας.

Αγγελική Φράρου
Social Media Manager

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο, ενώ μετακόμισε στην Αθήνα μετά τις Πανελλήνιες για να σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση.

Αναγνωρίζοντας την αγάπη που έχει για τις επιχειρήσεις, ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια και μαθήματα στον τομέα της Διοίκησης, των Human Resources και του Marketing και η εκπαίδευση για εκείνη δε σταματά, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της.

Σήμερα εργάζεται στον τομέα του Marketing, ενώ στην ομάδα της FnA Company αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media.

Γιώργος Χατζής
MSc Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Αγρίνιο Πιερίας.

Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου και συνειδητοποίησε τη σημασία της διατροφής στη ζωή ενός ανθρώπου. Από το πρώτο έτος ξεκίνησε να παρακολουθεί επιστημονικά συνέδρια και ερχόταν σε επαφή με τα νεότερα δεδομένα της διατροφής. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, προχώρησε σε μεταπτυχιακό στον τομέα της Κλινικής Διατροφολογίας.

Ολοκλήρωσε πολλές εξειδικεύσεις, δίδαξε σε ΙΕΚ και υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Παθολογικό-Διαβητολογικό Γραφείο του ΓΝ. Παπαγεωργίου.

Έλλη Στούρνα
CO & Founder of Vegan Life Festival – Δημοσιογράφος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής Eugène Delacroix. Έπειτα σπούδασε και Φιλοσοφία της Επιστήμης στο ΕΚΠΑ. Στο πλαίσιο των σπουδών της, και μέσω του προγράμματος Erasmus, φοίτησε για ένα εξάμηνο στο τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Montpellier, στη Γαλλία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη φιλοσοφία, επικεντρώθηκε στην έρευνα στον τομέα της εφαρμοσμένης ηθικής (και ιδιαίτερα του Animal Ethics), ενώ παράλληλα είχε ενεργό εθελοντική και ακτιβιστική δράση σε συνεργασία με φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις, καθώς και φορείς που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το 2013 έγινε χορτοφάγος, το 2015 vegan και από το 2016 είναι συνιδρύτρια του Vegan Life Festival, του μεγαλύτερου vegan θεσμού στην Ελλάδα που πραγματοποιεί, μεταξύ άλλων, vegan φεστιβάλ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.